Menu

Hiljaisuus: Rituaali A

03.05.2008 - English, own music: kappale/song

Viime yönä kaivelin työlevyni hakemistoja, ja löysin muutamia rumpulooppeja, joita äänittelin talteen viime syksynä Syksyn synkin sävel-kappaletta työstäessäni. Halusin myös kokeilla Electribe EA-1:n käyttämistä efektointiin. Viulu on vedetty ensin Korg AX1500G:n läpi ja siitä sitten EA-1:een. Soundaa aika makeelta, mutta kontrolli on aika vähäinen ellei satu olemaan kolmea kättä, jolloin pystyisi EA-1:n ohjaamaan samalla kun soittaa viulua. Kun ei aamulla enää unimaistunut, jatkoin kappaleen työstämistä aamusta.

Onhan tuo tietty vähän monotoninen, ja toistava, ja on koko ajan semmoinen olo, että jotain puuttuu. Jollain oudolla tapaa tuo kuvastaa aika hyvin henkistä tilaani. Julkaisin tuon kuitenkin toiveena, että se rohkaisisi minua työskentelemään enemmänkin musiikin parissa.

Palautetta olisi oikeasti kiva saada! Tuossa alhaalla olisi tuo comments-painike, painakaa!

Hiljaisuus: Rituaali AMP3 (192 kbps) / AAC (320 kbps + art work)

This is new song by me. It is based on some old drum loops, that I found from my harddrive. I am also experimenting using Electribe EA-1 as a effect box. There is electric violin played through Korg AX1500G and Electribe EA-1. I kind of like how that sounded, but you have very little control for what comes out, unless you have at least three arms, and can operate EA-1, while playing violin.

Song is monotonic, and repetitive, and you get feeling that something is missing. In some odd sense, it actual does mirror the current state of my mind. Anyway, I decided to publish it in hopes that it will encourage me to create more music.

Any feedback is appreciated! If you downloaded the song, push comment button below and give feedback.

2 thoughts on “Hiljaisuus: Rituaali A

Mac Hine

Moro 🙂

Soundi on tasapainoisempi (tunkkaisuus on poissa) kuin aiemmissa kappaleissasi jotka olen kuullut eli selkeätä kehitystä on tapahtunut. Kaipaisi ehkä jonkinlaisen eteerisen lead melodian tai “evolving padit” taustalle johdattelemaan syvemmälle tunnelmaan. Tämmöinen hitaampi ambientin ja rhythmic noisen välimaastoon menevä ei ole ehkä ihan minun heiniäni joten minulla ei juuri ole vertailukohtia. Vokaalien kanssa olisi tullut vähän Dive mieleen. 🙂

T: Mac Hine

hiljaisuus

Kiitoksia oikein paljon kommentista ja olisi oikeasti kiva, jos joku muukin kommentoisi.

Vokaaleita olen monesti miettynyt, mutta ei oikein ole itsellä mitään sanottavaa, eikä mitään pelkkää random ölinääkään viitsi laulaa. Tai on minulla parit lyriikat pöytälaatikossa, mutta aika lyhyet, eikä oikein tuohon kappaleeseen olisi sopinutkaan. Sitä paitsi, on vielä vähän kynnystä laulaa julkisesti, tai siis laittaa omaa laulua julkiseen jakeluun. 🙂

Mutta seuraava biisi tulee melkoisen varmasti sisältämään vähän vokaaleitakin.

Comments are closed.