Menu

Projekti 2000 – Osa 32 – And then you die (a-tyd)

29.04.2008 - Projekti 2000

 artisti 1, levyt 2/81

And then you die (A-tyd)

Nyt en ole ihan varma kumpi tapahtui ensin, elikä kuulimpi Freeze I & II, vai olinko Fullmoon-bileissä Tampereella I-Klubilla. Kummin tahansa, A-tyd joka tapauksessa teki aika hyvä vaikutukset tuolla I-Klubin keikalla. Energiaa oli silleen riittävästi, ja keikan päätteeksi soittimet sai kyytiä vähän enemmänkin. Fullmoon-bileet oli joka tapauksessa pääsiäisenä 1995.

A-tyd on kotimainen aika pitkä linjan, joskin ei nyt kauhean aktiivinen, industrial-kokoonpano. 90-luvulla tuli ulos pari vinyyliä, ja noiden lisäksi vierailivat Cyberwaren julkaisemilla Freeze I ja Freeze II -kokoelmilla. Koska aikaa on kulunut, on tyylikin matkan varrella vähän vaihdellut, välillä on vedetty erittäin kolisevaa, ja hidastempoista, välillä vähän vähemmän kolisevaa. Viimeisimpiä tuotoksia toveri V. haukkua yhtyettä industrialin Kauko Röyhkäksi. 🙂

And then you die: Maggot 7″ limited blue / SHR-006

Skithund recordsin julkaisema seiska-tuumainen. Skithund on/oli ymmärtääkseni yhtyeen oma levy-yhtiö. Mukavan kolisevaa meininkiä.

tähdet: ****

And then you die: Abuse park CD limited / onyx001

Vuonna 2003 Onyxia teki kulttuuriteon ja julkaisi A-tydin koko tuotannon yhdellä CD-levyllä, juu, orkesterin koko tuotanto mahtuu yhdelle levylle, vaikka yhtyen on ollut olemassa jostain 90-luvun alusta lähtien. Tähän nyt sitten mahtuu vähän sekavaa settiä. Kaikkea ei olisi välttämättä kannattanut edes ehkä julkaista, mutta ei se mitään, kulttuuriteko silti. Tosin tämäkin rajattu 500 kappaleen painos.

tähdet: ** – ****

Korjataampa hieman:

Atydhän on tosiaan elossa. Viime vuoden lopulla ilmestyi nettijakeluun Omaha-nimeä kantava “ep”. Ja uusi täysipitkä on työn alla, ja tulee ulos myöhemmin Onyxian julkaisemana.

Lisäbonuksena julkaisivat hiljattain parin tunnin verran vanhoja biisejä Undisclosed-nimeä kantavana ZIP-pakettina.

Molemmat löytyy osoitteesta: http://www.skithundrecords.org/andthenyoudie