Menu

Uusi vuosi, uudet kujeet…

14.01.2010 - Höpinää/Generic

…tai sitten ei. Vuosi vaihtui, aika hiljaista on ollut viime vuonnakin, tänä vuonna tuskin on kovin paljon enempää aktionia luvassa. En siis usko, että uusi vuosi mitään muuttaa.

Schatten lopettaa ensi lauantain jälkeen. Viimeiseen Schatteniin olen toki lähdössä, jos joku tuttu sattuu tämän lukemaan, ennen tuota, ja on kyytiä vaille, niin ottakaapa yhteyttä. Lähtisin mielelläni Tampereen suuntaan jo hyvissä ajoin lauantaina päivällä, tyyliin puolen päivän aikaan tai vähän sen jälkeen. Paluu tapahtuu joskus sunnuntain aikana. Ideana olisi, että ehtisi etkoilla vähän myös istahtaakin, kun parilla viime reissulla on tullut mentyä sen verran myöhään paikan päälle, että on etkot jäänyt aika lyhyiksi. Ja jos vaan kunto kestää, niin jatkoillekin saattaisin eksyä, joten ihan aamusta ei olisi sunnuntaina tarkoitus lähteä Helsinkiin päin.

Luulen, että jää tuon vikan Schattenin jälkeen Tampereen matkailu jonnin verran vähemmälle. Olisihan siellä toki muitakin bileitä, mutta esimerkiksi Jyrki Witchin & Zynthexian nolla-panostus bileet ei minua saa Tampereelle liikehtimään, ja viime kerralla Wastefield vs. LWS:ssä ollessa tuli huomattua, etten ehkä ole enää kovin yhteensopiva noiden hevi-baarien kanssa. Kaipa minä olen tulossa vanhaksi.

Voipi olla vähän hiljaisempaa Helsingin suunnallakin. Pikaisesti vilkaistuna parin seuraavan synapsin tarjontakin menee osastolle ei-voisi-vähempää-kiinnostaa, eipä silleen että synapsissa noin muutenkaan mitään oikeasti kiinnostavaa olisi ollut. Noh, ihmisten takia tuonne on kyllä enemmän tullut aina valuttua, kuin musiikin. Saas nyt nähdä, ensi viikolla olisi tietty synttärit, että josko niiden varjolla saisi valuttua tuonne…

Edit: Niin, joo, olen muuttanut, jo tossa pari kuukautta sitten. Ja olen nyt täysin velaton mies. Mutta, mutta, tota tavaraa on ihan pirun paljon enemmän, kuin mitä tähän tämän hetkiseen kämppään mahtuu, joten ostajaa levyjä, ostakaa kirjoja, ostakaa kaikkea! 🙂